logo van Alckmaer
Nieuws uit 2016

NEH nieuwe ICT-partner Van Alckmaer

Onlangs heeft woningcorporatie Van Alckmaer voor Wonen gekozen voor de Cloud van NEH Shared Services uit Leusden. Hiertoe is op 31 mei 2016 een contract getekend. “Wij hebben gekozen voor het beste product uit de markt, tegen de beste prijs”, aldus Fons Köster, directeur-bestuurder van Van Alckmaer voor Wonen.

Na een hartelijke ontvangst in het mooie monumentale bedrijfspand van Van Alckmaer voor Wonen werd er gesproken over de meerwaarde die Van Alckmaer ziet in NEH als ICT-partner. Fons Köster, directeur-bestuurder van de woningcorporatie, vertelt hierover: “NEH is sinds 2004 al door de wol geverfd binnen de corporatiebranche. Navraag bij andere corporaties gaf een zeer positief en vertrouwd beeld en daarbij heeft NEH ook vergaande samenwerkingen met partijen als NCCW en Techxx. Met de keuze voor NEH hebben wij gekozen voor het beste product uit de markt, tegen de beste prijs.”

Met ruim 2.700 verhuureenheden en 25 FTE bestempelt de Alkmaarse woningcorporatie zichzelf als “kleine corporatie”, wat ze echter niet minder belangrijk moet maken voor haar nieuwe ICT-partner. “In het verleden hebben we ervaren dat we als kleine corporatie soms niet belangrijk gevonden werden. Problemen met ICT werden nogal eens over het weekend getild, wat voor ons één van de redenen was om op zoek te gaan naar een nieuwe ICT-partner.”

De uiteindelijke keuze voor NEH werd gemaakt op basis van bovengenoemde ervaring in de markt, maar ook door de gegeven presentatie: “ICT moet het gewoon doen. Op het gebied van ICT ben ik niet van de inhoud, maar wel degelijk van het resultaat. Tijdens de presentatie was NEH begrijpelijk, zonder teveel op de technische inhoud in te gaan, dit sprak mij dan ook erg aan.”

Naar alle waarschijnlijkheid zal Van Alckmaer voor Wonen nog voor het eind van 2016 de overstap maken naar de Cloud van NEH.

Cloud van NEH Shared Services

 

Adres
Per 21-02-2020: Camphuysenkade 36
1813 CE Alkmaar
Tel (072) 541 03 40
Email info@vanalckmaer.nl