logo van Alckmaer
Nieuws uit 2019

Anouschka Tolman draagt graag haar steentje bij


Mijn naam is Anouschka Tolman en ik werk bij Van Alckmaer als medewerker verhuur. Ik hou me bezig met het gehele verhuurproces van opzegging tot nieuwe verhuring. Het leukste aan mijn werk vind ik het moment waarop ik de nieuwe huurder de sleutel mag overhandigen van zijn/haar nieuwe woning. Bovendien geniet ik van de praatjes met alle verschillende mensen die ik bij verhuringen en bezichtigingen tegenkom.

Het werken bij Van Alckmaer is leuk, omdat we ons niet alleen bezig houden met het verhuren van de woningen. We zijn ook betrokken bij de wijk en willen bijdragen aan het woongenot van alle bewoners. We zijn een kleine corporatie die veel wil toevoegen aan ‘onze’ stad Alkmaar. Samen met mijn collega’s draag ik daar een steentje aan bij. We zijn één team met één taak waar we hard voor werken.

Als ik niet aan het werk ben reis ik het liefst de hele wereld over. De verste reis die ik gemaakt heb is naar Zuidoost Azië, maar ook een weekendje weg in eigen land vind ik erg leuk.

Verkoop en vrije huur

Adres
Keetgracht 1
1811 AM Alkmaar

Tel (072) 541 03 40
Email