logo van Alckmaer
Nieuws uit 2015

David van Oostrom kiest bewust voor Volkshuisvesting


Mijn naam is David van Oostrom (31 jaar) en ik werk sinds anderhalf jaar bij Van Alckmaer op de afdeling Bedrijfsvoering. U bent mij waarschijnlijk niet tegengekomen in de wijk want ik ben veelal op kantoor te vinden. Ik werk samen met twee collega’s aan alle financiële en administratieve zaken. Ik ben vooral verantwoordelijk voor de begroting, investeringen, de jaarrekening en de coördinatie van de afdeling.

Ik heb Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd en heb een master Financiering & Vastgoed. Na mijn studie heb ik gewerkt in de commerciële sector bij een verhuurder van appartementen in onder andere Haarlem, Hilversum en Amersfoort. Ik heb heel bewust gekozen voor de Volkshuisvesting omdat ik mijn sociale hart daar goed kwijt kan. Daarbij heb ik de voorkeur gegeven aan een kleine corporatie om alle facetten van deze sector te leren kennen. Dit maakt mijn werk interessant en heel afwisselend.

Zoals u misschien weet bestaat onze organisatie uit 18 medewerkers, een klein team dus waar er onderling heel goed contact is. Dat is iets wat ik heel belangrijk vind. Samen werken wij met een hart voor wonen en zetten wij de huurder bij alles op de eerste plaats.

Adres
Keetgracht 1
1811 AM Alkmaar

Tel (072) 541 03 40
Email info@vanalckmaer.nl