logo van Alckmaer
Nieuws uit 2018

Fijne samenwerking met onze huurders 

De klankbordgroep van de Kooimeerflats bestaat uit tien huurders, verdeeld over de drie flats in de Kooimeer waar momenteel werkzaamheden plaatsvinden. Eén keer per maand komt de klankbordgroep samen met Van Alckmaer en aannemer Hemubo. Zij bespreken de stand van zaken van de werkzaamheden aan de Kooimeerflats. 

De klankbordgroep vormt een belangrijke schakel tussen de bewoners en Van Alckmaer. De groep voorkomt onduidelijkheden door regelmatig zowel de huurders als van Alckmaer op een heldere wijze te informeren.
De leden van de klankbordgroep brengen onder woorden wat er onder de bewoners leeft en stellen belangrijke vragen bijvoorbeeld over de aansluiting op het warmtenet van de Huisvuilcentrale (HVC). 

Projectleider René Wiersma en woonconsulent Afianne Blok beschouwen de  leden als zeer waardevolle gesprekspartners. We doen het voor onze huurders en alleen mét onze huurders kunnen we werken aan de beste resultaten.

(foto van links naar rechts: Placido Jorge Castro, Joke Muijsert, Margriet Chang, Ab Elst, René Smeeing, Aïcha Ouhaja, Zohra Aboutalib, Co Zwanenburg en Sfia Essebir. Op de foto ontbreekt: Rebecca Kampstra)


Verkoop en vrije huur

Adres
Keetgracht 1
1811 AM Alkmaar

Tel (072) 541 03 40
Email