logo van Alckmaer
Nieuws uit 2019

Gerard van Geldere: “Ook bij de administratie staat het belang van de huurders voorop.”

Ik mag me langs deze weg aan u voorstellen. U zult mij niet kennen maar ik ben toch al weer sinds 2007 werkzaam bij Van Alckmaer. Ik werk op de afdeling Bedrijfsvoering. Hier doe ik samen met twee collega’s de gehele financiële administratie. Van de huurboekingen, crediteuren, servicekosten, belastingen, verzekeringen tot en met de jaarrekening en begroting.

Ik werk al vanaf 1985 in de corporatiesector en kies bewust voor een kleine corporatie. Het voordeel hiervan is dat je als medewerker in aanraking komt met nagenoeg alle facetten van de administratieve organisatie. Hiervoor is een brede kennis nodig en dat maakt het werk interessant.

Wat het bij van Alckmaer natuurlijk ook leuk maakt zijn de fijne collega’s. Met een kleine groep krijgen we een hoop zaken voor elkaar. Wij doen dan ook dagelijks onze uiterste best om de administratie in orde te hebben. We zorgen er voor dat onze collega’s kunnen steunen op actuele informatie om de juiste beslissingen te kunnen nemen.

Kortom, werken bij Van Alckmaer is werken in een fijne en inspirerende organisatie waarbij onze huurders altijd voorop staan en we altijd zoeken naar de meest pragmatische oplossingen.

Adres
Keetgracht 1
1811 AM Alkmaar

Tel (072) 541 03 40
Email info@vanalckmaer.nl