logo van Alckmaer
Van Alckmaer

Huurbetaling

Als u een woning huurt van Van Alckmaer dan moet u elke maand huur aan ons betalen. De huur betaalt u vooruit. Het bedrag moet uiterlijk de 1e van de maand op de rekening van Van Alckmaer staan. U kunt de huur op verschillende manieren betalen. De makkelijkste manier is via een automatische incasso.

Automatische incasso

Om de extra kosten voor huurbetaling te voorkomen, en voor uw en ons gemak, kunt u een automatische incasso regelen. U machtigt ons om de huur van uw rekening af te schrijven. Mocht u het niet eens zijn met een betaling dan heeft u altijd het recht om het bedrag terug te vorderen via de bank. U heeft hier acht weken de tijd voor.

Wanneer u kiest voor automatische incasso, kunt u een machtigingsformulier invullen en een keuze maken uit het tijdstip van incasseren. Dit kan per de 1e van de maand.

Het formulier kunt u via email opvragen, of klik hier om het formulier te downloaden.

Zelf overmaken

U kunt de huur zelf overmaken of uw bank opdracht geven om de huur maandelijks te laten overschrijven op ons rekeningnummer (IBAN). Het IBAN waar de huur op overgemaakt kan worden, is NL23 INGB0004218427 onder vermelding van uw adres.

Pinbetaling

U kunt de huur ook middels een pinbetaling betalen aan de balie. Wilt u pinnen? Dan brengen wij € 2,50 in rekening voor administratiekosten.

Adres
Keetgracht 1
1811 AM Alkmaar

Tel (072) 541 03 40
Email info@vanalckmaer.nl