logo van Alckmaer
Onderhoud & Reparaties

Planmatig onderhoud

Planmatig en contractonderhoud

Wij vinden het belangrijk dat uw woning in goede staat verkeert. Dat is de reden dat wij planmatig en periodiek onderhoud uitvoeren aan de woning.

Wat is planmatig onderhoud?

Planmatig onderhoud omvat geplande onderhoudswerkzaamheden die meestal bij meerdere woningen tegelijk worden uitgevoerd. U kunt hierbij denken aan schilderwerk aan de buitenzijde van de woning of vervangen van cv-ketels.

Wat is contractonderhoud?

Contractonderhoud omvat onderhoud aan onderdelen die een periodiek terugkerende onderhoudscyclus hebben. U kunt hierbij denken aan het onderhoud aan de cv-ketel of schoonmaakwerk.

U krijgt alle informatie vooraf

Voordat we met het onderhoud beginnen, wordt u geïnformeerd. Afhankelijk van de omvang van de werkzaamheden en of u woont in een complex met een algemene ruimte, ontvangt u persoonlijk een aankondigingsbrief of hangen wij een brief op in het informatiekastje nabij de algemene toegang. In deze brief staat in elk geval om welke werkzaamheden het gaat, welke aannemer de werkzaamheden gaat uitvoeren en in welke periode dit gebeurt.

Planmatig onderhoud 2019

Naast de complexmatige reguliere onderhoudswerkzaamheden ten aanzien van onderdelen als CV, lift, gevel, installaties, kozijnen, sanitair en buitenruimten, worden in 2019 planmatige onderhoudsingrepen gepland.

Neem contact op voor de geplande werkzaamheden bij u in het complex.

Adres
Keetgracht 1
1811 AM Alkmaar

Tel (072) 541 03 40
Email info@vanalckmaer.nl