logo van Alckmaer
Nieuws uit 2018

Terugblik bijeenkomst ‘Wonen met een hart’

Op donderdagmiddag 18 oktoberorganiseerde Woningcorporatie Van Alckmaer Voor Wonen het evenement ‘Wonen met een hart’ voor alle organisaties en personen waarmee wij samenwerken. 

Tijdens deze middag kwamen op basis van het thema ‘Samenleving’ verschillende onderwerpen voorbij die alles te maken hebben met wonen, corporaties in het algemeen en Van Alckmaer in het bijzonder. Gastheer van de dag was René Scherpenisse, directeur Tilburgse woningstichting Tiwos. 

‘Wonen met een hart’ begon met een Collegetour sessie met als speciale gast de voorzitter van Aedes; Marnix Norder. Naast dit  plenair gedeelte was er een programma waarbij een ieder de gelegenheid kreeg mee te praten over de onderwerpen betaalbaarheid, beschikbaarheid, duurzaamheid, leefbaarheid & participatie en monumenten.

Ons doel was om van elkaar te leren en, met inbreng van alle onze partners, vorm te geven aan het ondernemingsplan en de strategie van Van Alckmaer voor de komende jaren.

Het evenement is boven verwachting verlopen, wat ons betreft.  We zijn blij verrast met de opkomst, maar vooral de inzet en het enthousiasme van alle deelnemers. Fijn om met zoveel betrokken mensen (met een hart voor wonen) samen te mogen werken in het Alkmaarse!

Er is intensief gediscussieerd aan de thematafels. De inzichten, ideeën en opmerkingen die ter sprake kwamen, nemen we, waar toepasselijk, mee in ons ondernemingsplan.

Het ondernemingsplan zullen we eind van het jaar publiceren op deze website.


Verkoop en vrije huur

Adres
Keetgracht 1
1811 AM Alkmaar

Tel (072) 541 03 40
Email