logo van Alckmaer
Nieuws uit 2018

Veilig en goed verzekerd het nieuwe jaar in

De feestdagen staan weer voor de deur. De gezelligste tijd van het jaar voor velen, maar ook een tijd om rekening te houden met mogelijke gevaren en ongelukken. Denk aan brandschade door defecte kerstverlichting of door vuurwerk bijvoorbeeld.

Check uw woonverzekering
De jaarwisseling is een goed moment om uw woonverzekering te controleren. Is uw woning wel (goed) verzekerd en voor welke schade?

Van Alckmaer regelt de opstalverzekering
Een woonhuisverzekering of opstalverzekering is een verzekering waarmee u schade aan uw huis kunt afdekken. Denk hierbij aan schade door brand, inbraak, storm en blikseminslag. Zoals de naam al aangeeft, wordt bij een opstalverzekering eventuele schade aan de opstal gedekt. De opstal is de woning zelf en alles wat niet verwijderd kan worden zonder schade aan uw woning zoals bijvoorbeeld muren, daken, kozijnen, keuken, badkamer, inbouwkasten, et cetera. Van Alckmaer regelt deze opstalverzekering voor al haar huurders. Hier heeft u geen omkijken naar.

Zelf uw inboedelverzekering regelen
Alles wat wel verhuisbaar is behoort tot de inboedel en kan verzekerd worden met een inboedelverzekering. Denk hierbij aan uw meubels, uw kleding, uw tv en stereoinstallatie, et cetera. Deze verzekering dekt schade aan en of diefstal van uw bezittingen in uw woning. Let op, glasschade valt niet onder de inboedelverzekering. Van Alckmaer biedt u deze verzekering aan bij het aangaan van het huurcontract.  

De inboedelverzekering is niet verplicht, maar we raden al onze huurders sterk aan om deze af te sluiten. De inboedelverzekering regelt u zelf bij een verzekeraar naar keuze. Er bestaan verschillende onafhankelijke websites die u helpen de verzekering te kiezen die het beste bij u past, zoals bij voorbeeld www.independer.nl

Verkoop en vrije huur

Adres
Keetgracht 1
1811 AM Alkmaar

Tel (072) 541 03 40
Email