logo van Alckmaer
Nieuws uit 2019

Voor 1 juli eindafrekening gemaakte servicekosten 2018

Huurders van onze wooncomplexen betalen maandelijks een voorschot voor de servicekosten. Dit is een extra bedrag, bovenop de kale huur. Servicekosten zijn de extra kosten die Van Alckmaer bij huurders in rekening kan brengen voor bijvoorbeeld verlichting in de algemene ruimte, schoonmaakwerkzaamheden of tuinonderhoud. In het huurcontract staan deze kosten opgenomen.

Jaarlijks rekenen wij op basis van de werkelijk gemaakte kosten deze servicekosten met u af. Uiterlijk voor 1 juli 2019 ontvangen huurders de afrekening van de servicekosten over het vorige kalenderjaar. Dat is dus over de periode van 1 januari 2018 tot en met 31 december 2018.

Zelfbeheer kan uw kosten verlagen
Als u zelf, samen met de buren, bijvoorbeeld schoonmaakactiviteiten op de galerij uitvoert of de tuin onderhoudt waardoor er geen hovenier hoeft te komen, dan kunnen we met elkaar in overleg over de servicekosten. Wellicht dat deze dan omlaag kunnen. Heeft u hier ideeën over? Neemt u dan vooral contact met ons op! Wij staan open voor ideeën en denken graag met u mee. Als het zover is, maken we samen duidelijke afspraken over het zelfbeheer, zodat we van elkaar weten wat we mogen verwachten.

Verkoop en vrije huur

Adres
Keetgracht 1
1811 AM Alkmaar

Tel (072) 541 03 40
Email