logo van Alckmaer
Nieuws uit 2019

Voortgang bouw kantoor + sociale huurwoningen Camphuyenstraat

In de vorige nieuwsbrief schreven we al dat de bouw gestart is. Het leuke aan nieuwbouw is dat de voortgang goed te zien is.

Waarom gaat Van Alckmaer verhuizen? 
Wij kiezen ervoor midden in het werkgebied (Overdie), en dus tussen onze huurders ons kantoor te hebben. Hierdoor kunnen huurders makkelijk bij ons aankloppen voor vragen. Daarbij is ons huidige kantoorpand in de Stadstimmerwerf inmiddels te groot voor ons. Het is qua indeling niet praktisch en de energiekosten zijn hoog. We zijn daarom ook blij dat dit pand inmiddels is verkocht. Het nieuwe, duurzame kantoor past beter bij onze taak als maatschappelijke organisatie. Naar verwachting zal in het 4e kwartaal ons nieuwe kantoor worden opgeleverd.

De boven het kantoor gelegen appartementen bevinden zich op een heel mooi punt in Alkmaar, dichtbij de winkels, het park, de binnenstad en de uitvalswegen. Het gaat om 25 driekamerappartementen en 10 tweekamerappartementen. Deze woningen worden vermoedelijk begin 2020 aangeboden op de website van SVNK. We houden u op de hoogte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkoop en vrije huur

Adres
Keetgracht 1
1811 AM Alkmaar

Tel (072) 541 03 40
Email