logo van Alckmaer
Nieuws uit 2017

Vernieuwde website van SVNK!

Woning zoeken, woning vinden via nieuwe website SVNK

Duidelijker, overzichtelijker, gebruiksvriendelijker

Sinds vorige week (dinsdag 27 juni) ziet u op www.svnk.nl een volledig vernieuwde website. Alle vrijkomende huurwoningen van de corporaties uit de regio Noord-Kennemerland, worden geadverteerd op www.svnk.nl. SVNK staat voor Sociale Verhuurders Noord-Kennemerland. Het doorlopen van de nieuwe website is logischer en overzichtelijker en maakt het woningzoekenden makkelijker om passende woonruimte te vinden om op te reageren.

 

Woningaanbod en informatie

De website www.svnk.nl is met name bedoeld voor woningzoekenden die op zoek zijn naar betaalbare (sociale) huurwoningen in de regio Noord-Kennemerland. De website is in mindere mate bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar vrije sector huurwoningen. Op de site vinden woningzoekenden naast het woningaanbod ook antwoorden op veel vragen rondom het zoeken van een huurwoning.

Gebruiksvriendelijkheid Er zijn al meerdere reacties binnengekomen van huurders die de nieuwe site bezocht hebben. “De nieuwe SVNK-website ziet er veel professioneler uit dan de vorige site”, zegt de heer Grapperhaus, die de nieuwe site heeft getest. “Het oogt heel overzichtelijk en informatief. Bovendien heeft de nieuwe site een heel mooi en verfrissend uiterlijk. Echt een enorme vooruitgang.”

Activeren van inschrijving Het is op de site mogelijk om een zoekprofiel in te stellen en tipberichten te ontvangen wanneer er een woning beschikbaar is die voldoet aan de wensen van de woningzoekende. “Woningzoekenden die een inschrijving hebben bij www.svnk.nl moeten deze opnieuw activeren om alle mogelijkheden van de site te kunnen gebruiken en te kunnen reageren op huurwoningen” zegt Henriëtte Doppenberg, hoofd Woondiensten bij Woningbouwvereniging Langedijk. “Activeren zij de inschrijving niet, kunnen zij niet reageren op woningen, maar dat betekent niet dat een inschrijving vervalt. Een inschrijving vervalt pas op het moment dat er niet wordt betaald voor de jaarlijkse inschrijfkosten. Nu, 1 week na live-gang, hebben al ruim 22.000 woningzoekenden hun inschrijving geactiveerd. Dat is bijna de helft van het totaal aantal ingeschreven woningzoekenden!”

Website wordt al goed bezocht De nieuwe website wordt al goed door woningzoekenden gevonden. Na 1 week staat de teller op gemiddeld 10.000 bezoeken per dag en heeft de nieuwe site zelfs geleid tot 550 nieuwe inschrijvingen. Voor mensen die vragen hebben over het activeren van de inschrijving of het gebruik van de nieuwe website, is een speciaal team beschikbaar.

Neem eens een kijkje op de site en ervaar zelf hoe duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk de nieuwe website is. Een nieuwe huurwoning zoek en vind je op www.svnk.nl


SVNK staat voor Sociale Verhuurders Noord-Kennemerland; de woningcorporaties Woonwaard, Kennemer Wonen, Van Alckmaer voor Wonen, Woningbouwvereniging Langedijk en Wooncompagnie. Zij bieden huurwoningen aan in de gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo, Langedijk en Uitgeest.

Verkoop en vrije huur

Adres
Keetgracht 1
1811 AM Alkmaar

Tel (072) 541 03 40
Email