Te huur: Oudegracht 291B Alkmaar (monument)

Van Alckmaer voor Wonen biedt een uniek appartement te huur aan in een monumentaal pand. Het pand is in 2006 volledig gerenoveerd en heeft in 2007 de puienprijs gewonnen. Het appartement ligt midden in het centrum en biedt rust en ruimte. Winkels, restaurants, cafés, theater en de historische binnenstad liggen om de hoek.

Indeling:
Via de statige voordeur komt u in de centrale hal. Het appartement ligt op de 1e verdieping en is bereikbaar per trap of lift. U komt het appartement binnen in een ruime gang. Alle vertrekken van het appartement komen uit op deze gang. De lichte woonkamer van bijna 40m2 kijkt uit op de Oudegracht.
De luxe open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Het appartement heeft twee slaapkamers van 9,6m2 en 10,7m2. De slaapkamers kijken uit op de prachtige binnentuin.
De moderne badkamer is voorzien van wastafel, bad en aparte douchehoek. Tevens is er een separaat toilet en wasmachineruimte.

Klik hier voor de plattegrond.

Tuin en berging
Aan de achterzijde van het monument ligt de gezamenlijke achtertuin waar alle bewoners gebruik van kunnen maken. De tuin ligt op het zuiden. Uw fiets kunt u kwijt in uw berging die gesitueerd is in de kelder of in de fietsenstalling in de gezamenlijke binnentuin. De tuin is ook bereikbaar vanaf de Gedempte Baansloot.

Huur:
Huurprijs: € 1.109,21 per maand
Servicekosten: € 81,25 per maand
Totaal: € 1.190,46 per maand

 

  • Prijs: € 1.109,21 pm 
  • Adres: Oudegracht 291B 
  • Postcode: 1811 CK Alkmaar, Nederland 
  • Plaats: Alkmaar 
  • Type woning: Monument 
  • Woonvorm: 3 kamers